Forside

Velkommen til Københavns Amts Fodbolddommerklub

Københavns Amts Fodbolddommerklub er Danmarks ældste fodbolddommerklub, etableret 6. september 1948. Dommerklubben har pr. 1. januar 2012 189 medlemmer, der dømmer kampe fra Superligaen til ungdomskampe.

På hjemmesiden finder du information om KAFD, uddannelsestilbud, spilletider, honorerer m.m.

Hjemmesiden er under konstant udvikling og du er velkommen til at kontakte bestyrelsen med forslag til ændringer eller nye tiltag på hjemmesiden.


Et æresmedlem, Leif Wolpold, er gået bort. PDF Email
Skrevet af Kim Hansen   
Fredag, 14. november 2014 14:47
Vores æresmedlem Leif Wolpold er sovet stille ind tirsdag d. 11. november 2014 efter lang tids sygdom. Leif var en person, som havde personlighed, og en god anvendt ironi. Det kom bedst til udtryk i en af de kampe, som Leif dømte. I forbindelse med et spilstop, hvor der skulle tildeles en personlig straf, spurgte spilleren om ikke Leif kendte ham. Det gjorde Leif ”selvfølgelig” ikke, da der var mange som hed Christensen. Den blev vendt om. ”Det burde da være dig, som kender mig...
Læs mere…
 
KAFD's teorimester PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Torsdag, 13. november 2014 21:24
Hertil aften afholdte KAFD et teorimesterskab og Morten Christoffersen blev kåret som årets teorimester. Kampen var hård og Morten vandt finalen over Martin Kristensen i en tæt straffesparkskonkurrence hvor vi skulle ud i flere ekstra spark inden Morten kunne kåres som vinder. På en delt tredje plads kom de Peter (Theis Marcussen og Karlsen).

Morten skal dermed repræsenterer KAFD til året DM i fodboldloven. Mesterskaberne er arrangeret af DFU og afholdes d. 7. december i Parken i...
Læs mere…
 
Hvor mange læser hjemmesiden, som IKKE læser Facebook PDF Email
Skrevet af Frida Nielsen   
Torsdag, 13. november 2014 20:19

Kære alle,

Vi laver en undersøgelse om hvor mange som læser hjemmesiden UDEN at blive linket fra Facebook.

Hvis du er en af dem, så send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så vi ved hvor meget information vi skal yde til netop DIG!

 
Tipsbladets: "Carlsens Klumme" kommer til KAFD d. 5/2 2015! PDF Email
Skrevet af Frida Nielsen   
Onsdag, 12. november 2014 19:37
Vi er glade for at kunne skrive, at vi har inviteret og efterfølgende lavet aftale med Jan Carlsen om at komme og fortælle om fodboldloven og anekdoter fra sine mange år som Observatør for UEFA.

Ud over at være Diplominstruktør i Fodboldlovene har Jan også en ugentlig klumme i Tipsbladet som hedder "Carlsens Klumme". Her kommenterer Jan på de særlige temaer og episoder, som har været rejst i medierne i den foregående uge.

Jan har en i sin klumme en pragmatisk og meget jordnær...
Læs mere…
 
DFUs Årsberetning 2014 PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Fredag, 07. november 2014 15:40
Kære Medlemmer,

Vi nærmer os årets delegeretmøde i Danske Fodbolddommere.

Et af de helt store højdepunkter for mig som formand er, når årets beretning skal skrives, fordi det er her, jeg virkelig ser tilbage på alle de ting året er gået med. Nu siger jeg godt nok skrives, men jeg har i år tilladt mig en helt anden metode.

Danske Fodbolddommere skal udvikles og moderniseres. I den sammenhæng er digitalisering et af de vigtigste værktøjer i indsatsen for at forny og modernisere...
Læs mere…
 
Endelig en fælles tøjaftale PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Mandag, 03. november 2014 19:42
Attraktive fordele til medlemmer af Danske Fodbolddommere
I Danske Fodfodbolddommere har vi et konstant fokus på, at gøre det så attraktivt som muligt at være medlem. Derfor er vi rigtig glade for at kunne præsentere dig for vores nye samarbejdspartner på tøjområdet.

Danske Fodbolddommere har indgået en 5 årig aftale med EOS Sport ApS, som en leverandør af Diadora sportstøj, herunder også dommertøj. Det har været bestyrelsens ønske, at hindre de problematikker der har været...
Læs mere…
 
« FørsteForrige12345678910NæsteSidste »

Side 1 ud af 40

Bestilling af dommer

Bestilling af dommer!
Klik her for mere information omkring bestilling af dommer.

ALLE andre henvendelse vedr. dommerbestilling skal ligeledes ske til KAFD's kampfordeler.

Månedens stafet

Effekter

Du kan altid købe materialer såsom DFU mærker og kvitteringer hos vores effektmand.

Se mere her.

Bliv dommer

Har du lyst til at prøve kræfter med at dømme fodbold, er det bare at komme i gang. Hvis du kommer fra en fodboldklub, kan klubben ofte få refunderet kursusgebyret hos kommunen. Så prøv lige at høre i klubben først. Den eneste betingelse for at kunne tage den teoretiske prøve, er at du er fyldt 15 år. Tilmeldingen sker til DBUSjælland.Seneste nyheder

Mest sete


Leveret af Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.