Forside

Velkommen til Københavns Amts Fodbolddommerklub

Københavns Amts Fodbolddommerklub er Danmarks ældste fodbolddommerklub, etableret 6. september 1948. Dommerklubben har pr. 1. januar 2015 ca. 130 medlemmer, der dømmer kampe fra Superligaen til ungdomskampe.

På hjemmesiden finder du information om KAFD, uddannelsestilbud, spilletider, honorerer m.m.

Hjemmesiden er under konstant udvikling og du er velkommen til at kontakte bestyrelsen med forslag til ændringer eller nye tiltag på hjemmesiden.


Teori d.26/2 & 12/3 PDF Email
Skrevet af Frida Nielsen   
Onsdag, 28. januar 2015 10:27

Kære alle,

Vores årlige teoriaftner afholdes d. 26/2 og 12/3 med Lars Toftlund i spidsen som instruktør.

Kom kl. 19:00 på Herstedvester skole.

Vi sørger for lidt drikkelse

 
Tilmelding til den fysiske test PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Tirsdag, 27. januar 2015 19:37
HUSK tilmelding til den fysiske test skal foretages via "Fokus". I finder "Fokus" på DBUnet. Sidste rettidige tilmelding er 8 dage før afholdelsen af testen. Hvis I ikke er tilmeldt vil I ikke kunne deltage i testen.

Tilmeldelse foretages her.

Når tilmeldingen er gennemført får I en bekræftende mail. Har I ikke modtaget en mail er I ikke tilmeldt. Hvis der er problemer med tilmeldingen eller er der spørgsmål omkring tilmeldingen bedes I rette dem til DBU Sjællands...
Læs mere…
 
Topmøde mellem DFU og DBU PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Mandag, 19. januar 2015 21:28
Hertil aften afholdte vi, i samarbejde med FAF, et topmøde mellem formændene fra Danske Fodbolddommere (DFU), DBU, DBU Sjælland og DBU København.

Temaet for aftenen var fremtiden for os fodbolddommere. De fire formænd startede med at præsentere deres visioner og ideer for fremtidens fodbolddommere, herefter startede debatten med spørgsmål fra salen.

Der var fire overordnede spørgsmål fra salen: Rekruttering, talentudvikling, fastholdelse og medlemskab af en dommerklub.

Alle fire...
Læs mere…
 
Nyt angående den fysiske test PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Fredag, 16. januar 2015 19:01
Årets fysiske test for indrangerede dommere afholdes i år d. 14. februar eller 5. marts, alt efter hvor du bor. Lørdag d. 14. Februar afholdes der test i hallen på Herstedøster skole i Albertslund. For dem der bor i den sydvestlige del af Sjælland vil testen blive afholdt d. 5. marts på Flyvestation Skalstrup.

Testen d. 14. Februar starter kl. 8:00 og slutter senest kl. 11:00. Buller fra DBU Sjællands administration har lovet mig at udsende starttider for hver enkel dommer. De senere...
Læs mere…
 
DFU indfører et Code of Conduct PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Søndag, 11. januar 2015 21:45
Danske Fodbolddommere og dermed også KAFD indfører et Cose of Conduct. Tanken med vores Code of Conduct er, at den skal fungere som en retningslinje for, hvad vi i Danske Fodbolddommere ser som god adfærd. Hent det nye Code of Conduct her.

I morgen aften afholder Danske Fodbolddommere en spørgetime på Facebook omkring den nye code of conduct. Nicolai Nielsen fra bestyrelsen vil besvare medlemmernes spørgsmål i tidsrummet fra 20.00-20.45. I finder Danske Fodbolddommeres facebook gruppe...
Læs mere…
 
Generalforsamling 2015 PDF Email
Skrevet af Jens Damgaard   
Søndag, 11. januar 2015 18:31
Kassereren har fået godkendt regnskabet af foreningens revisorer. Du kan hente regnskabet her.

Bestyrelsen har herudover modtaget et ekstra indkommende forslag som generalforsamlingen skal tage stilling til:

Forsalg nr. 1 er stillet af bestyrelsen:
Bestyrelsen har et forslag til at paragraf §12 stk. 8 ændres fra  “Klubben tegnes af formanden eller kassereren i forening med et andet bestyrelsesmedlem.” Til: “Klubben tegnes af formanden eller kassereren.”

Forslag nr. 2 er stillet...
Læs mere…
 
« FørsteForrige12345678910NæsteSidste »

Side 1 ud af 43

Bestilling af dommer

Bestilling af dommer!
Klik her for mere information omkring bestilling af dommer.

ALLE andre henvendelse vedr. dommerbestilling skal ligeledes ske til KAFD's kampfordeler.

Månedens stafet

Effekter

Du kan altid købe materialer såsom DFU mærker og kvitteringer hos vores effektmand.

Se mere her.

Bliv dommer

Har du lyst til at prøve kræfter med at dømme fodbold, er det bare at komme i gang. Hvis du kommer fra en fodboldklub, kan klubben ofte få refunderet kursusgebyret hos kommunen. Så prøv lige at høre i klubben først. Den eneste betingelse for at kunne tage den teoretiske prøve, er at du er fyldt 15 år. Tilmeldingen sker til DBUSjælland.Seneste nyheder

Mest sete


Leveret af Joomla!. Designed by: joomla templates web hosting Valid XHTML and CSS.